3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Majonez, śmietanę, sok z cytryny, odrobinę cukru, sól i...
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Krok 1

Majonez, śmietanę, sok z cytryny, odrobinę cukru, sól i pieprz utarłam w miseczce na gładki sos. Po przygotowaniu włożyłam go do lodówki.

Zobacz również

Weekend w Lublinie! Gdzie pójść, czego posłuchać, jak odpocząć w mieście?

Weekend w Lublinie! Gdzie pójść, czego posłuchać, jak odpocząć w mieście?

Kulinarne hity naszych mam

NOWE
Kulinarne hity naszych mam

Polecamy

Wilgotne brownie z malinami. Spróbujesz i przepadniesz

Wilgotne brownie z malinami. Spróbujesz i przepadniesz

Ruszyła rekrutacja do Szkoły Pionierów PFR. Poznaj warunki zgłoszenia

Ruszyła rekrutacja do Szkoły Pionierów PFR. Poznaj warunki zgłoszenia

Będzie nowy wzór świadectwa ukończenia kursu kwalifikacyjnego. Nadchodzą zmiany

Będzie nowy wzór świadectwa ukończenia kursu kwalifikacyjnego. Nadchodzą zmiany